Un estudiant calero copa el podi dels Premis Sambori d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre

Comparteix

Abel Borràs és el primer classificat de cicle mitjà d’aquest premi, el qual participa l’Escola Sant Jordi i una trentena més de centres educatius de totes les Terres de l’Ebre.

El calero Abel Borràs ha sigut guardonat amb el primer premi de cicle mitjà  per haver escrit un conte titulat ‘Llàgrimes de Sal’, inspirat precisament per la novel·la de l’Angel Martí que pren el mateix títol.

El Premi Sambori 2020 d’Òmnium Cultural és un premi escolar de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català a l’educació primària, secundària i post-obligatòria d’escoles i instituts del Principat, la Franja, Andorra i Catalunya Nord.

Malauradament, l’emergència sanitària de la Covid-19, va obligar a anul·lar l’esdeveniment en el qual s’havien d’entregar els guardons als premiats.

Comparteix