L’Ajuntament retira 633 tones de runa de quatre abocadors incontrolats

Comparteix

Una actuació, subvencionada per l’Agència Catalana de Residus, que ja s’ha finalitzat.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha finalitzat la clausura de quatre abocadors incontrolats al terme municipal de l’Ametlla de Mar, dels quals, ha retirat més de 600 tones de runa. Aquesta feina s’ha pogut fer gràcies a una subvenció de 34.500 € de l’Agència Catalana de Residus.

Concretament els punts on s’ha actuat són el Lligallo del Rabosenc contra la TV-3025, el Lligallo de Manra cruïlla amb el Camí de la platja de Xelín, el Lligallo de Manra a la zona de Santes Creus-Camí de la bassa de n’Adell, i el Lligallo de Manra zona de Santes Creus sobre l’AP-7.

En total s’han arribat a retirar 633 tones de runa entre els quatre abocadors. Jordi Gaseni, alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar reflexiona sobre els diners que costa l’incivisme i les accions mal fetes, “…”.

A banda, l’Ajuntament també ha netejat els vorals d’un dels camins que uneix el nostre terme municipal amb el del Perelló.

Comparteix