L’Instagram @turismeametllademar és el segon més seguit en turisme a Catalunya

Comparteix

El rànquing és elaborat, cada any, per l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local a Catalunya.

Turisme de l’Ametlla de Mar conserva el segon lloc al rànquing de les destinacions catalanes a Instagram. La llista elaborada per l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local a Catalunya enumera els 10 perfils turístics amb més seguidors en aquesta xarxa social fotogràfica.

Concretament, el municipi revalida aquesta posició amb 36.500 seguidors, només superat per Barcelona, que encapçala el rànquing amb 335.000 seguidors. En tercer lloc, ens trobem el compte de Tarragona Turisme amb 30.400 i completen el TOP5, Girona amb 24.200 i el de Turisme de Palafrugell amb 16.200. Maite Boquera és la regidora de Turisme de l’Ametlla de Mar.

Així doncs, el turisme i la promoció de les destinacions ha entrat de ple a les xarxes socials convertint-se ja en unes plataformes indispensables per fer arribar al públic les nostres destinacions i els nostres atractius com: platges, natura, gastronomia i activitats.

Comparteix