L’Ajuntament realitza obres de millora i manteniment a la Llar d’Infants Xerinola

Comparteix

Durant el pont de la Puríssima s’ha aprofitat per fer una actuació al centre educatiu infantil, amb l’objectiu de millorar la climatització i seguretat pels infants.

Una empresa local especialitzada en la confecció de portes i finestres d’alumini ha realitzat les tasques de manteniment i millora a una de les aules de les instal·lacions de la Llar d’Infants Xerinola.

L’actuació ha consistit en la remodelació de les portes i finestres, d’aquesta aula del centre educatiu infantil del municipi, que a causa del pas del temps havien quedat deteriorades. Concretament, s’ha instal·lat doble vidre a les portes i finestres, per millorar la climatització i així adaptar-se també a la nova normativa. Vicent Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

L’actuació, per tant, és una primera fase de la remodelació prevista a l’equipament de la Llar d’Infants Xerinola que ha quedat obsolet i que cal canviar els pròxims anys.

Les obres, valorades en 16.500 euros, s’han realitzat majoritàriament amb una subvenció de l’Associació Nuclear Ascó Vandellós (ANAV) de 15.000 euros i la resta, amb recursos de les arques municipals.

Comparteix