Es repararan més de 200 metres de xarxa de sanejament i aigua potable l’any vinent

Comparteix

El projecte és subvencionat majoritàriament pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 resolt recentment per la Generalitat.

L’Ajuntament repararà més de 200 metres lineals de la xarxa de sanejament i aigua potable de diferents carrers del nucli urbà, el pròxim 2021. Els diners de l’actuació procediran majoritàriament del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 resolt recentment per la Generalitat.

L’Ajuntament ha rebut la subvenció del Púosc de gairebé 113.000 que aniran destinats a aquest projecte, valorat en un total de 179. 244 euros.

Concretament, s’actuarà al carrer Catalunya des del carrer Miguel Cervantes fins al del Mar, al carrer Ramon i Cajal des del Miguel Cervantes fins al Bruc, al carrer Palamós de la Pau fins al Camarles, al carrer Camarles del Palamós fins al de la Cova Gran i al Cambrils, un tram de la cantonada amb el de Palamós.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, apunta que el consistori seguirà treballant per aconseguir finançament en aquells projectes en els quals no s’ha concedit la subvenció.

En els últims anys, l’Ajuntament ja ha renovat un total de 739 metres lineals de canonades, que inclouen les últimes actuacions realitzades al carrer Pau Casals i Catalunya. Ara té previst renovar-ne 250 metres més, amb la intenció de millorar la xarxa de clavegueram del municipi, envellida i deteriorada per la manca de manteniment durant molts anys.

Comparteix