Compra al comerç local i guanya 460 euros de premi

Comparteix

Aquest dimarts comença el concurs de comerç d’Instagram que s’allargarà fins a l’11 de desembre. És la segona vegada que s’aposta per aquest tipus de concurs amb l’objectiu de promocionar el comerç local de cara a les festes de Nadal.

Aquest cop, a més, les persones que no tinguin Instagram també podran participar.

Des d’aquest dimarts comprar a les botigues de l’Ametlla de Mar té premi. La regidoria de Turisme, Comerç i Civisme ha iniciat un sorteig on es convida a fer una compra a un dels establiments participants del municipi, fer una fotografia i compartir-la a l’Instagram.  El guanyador del sorteig tindrà 460 euros de premi per gastar a qualsevol de les vint-i-tres botigues col·laboradores.

Per participar en aquest concurs es pot fer de tres maneres diferents. La primera, publicar una foto com a client al perfil d’Instagram, fent la compra a qualsevol dels establiments col·laboradors, etiquetant a la botiga que s’ha fet la foto i a @ametllademarshopping, amb els 2 hashtag #AmetlladeMar i #AmetlladeMarShopping.

La segona opció és publicant una story fent la compra a qualsevol dels establiments col·laboradors, etiquetant a la botiga, si és que té perfil a Instagram, i també a @ametllademarshopping.

I per últim, per les persones que no tinguin perfil a Instagram, serà l’establiment on ha fet la compra l’encarregat de penjar la foto a l’story, indicant el nom del participant i etiquetant a @ametllademarshopping.

Els participants han de tenir el perfil públic i seguir a @ametllademarshopping. El guanyador s’emportarà un txec-compra per valor de 460 € que podrà gastar de manera íntegra o parcial a qualsevol dels 23 comerços col·laboradors.

Maite Boquera, la regidora de Turisme, Comerç i Civisme, demana el suport dels ciutadans al comerç local, de la mateixa manera que el comerç local l’ha donat sempre a qualsevol iniciativa ciutadana.

Pel que fa al concurs, es poden publicar tantes fotos i stories com es vulgui,  però sempre amb una compra diferent. S’adjudicarà un número a cada participant per ordre cronològic de publicació i es podran presentar fotos fins a les 12 h del migdia de l’11 de desembre.

El sorteig es farà en directe pel perfil @ametllademarshopping el dilluns 14 de desembre a les 12 h del migdia i el txec-compra tindrà validesa fins al 31 de gener de 2021.

Comparteix