La Biblioteca Dr. Frias renova el seu mobiliari

Comparteix

S’han instal·lat noves taules i cadires, tant a la secció d’adults com a la d’infantil.

La Biblioteca Municipal de l’Ametlla de Mar llueix nou mobiliari. Aquest dilluns, la biblioteca Doctor Frias ha estrenat noves taules i cadires, tant per la secció d’adults com la d’infantil, millorant així la qualitat del servei i la satisfacció dels seus usuaris.

Es tracta d’un equipament, subvencionat des de la Generalitat, que substitueix el que ja hi havia. En total, s’han instal·lat una desena de taules i una trentena de cadires, oferint així un total de 32 punts de lectura. Actualment però degut a les restriccions, només se’n poden utilitzar 16. La regidora de Cultura, Jani Brull, explica que ja es pot tornar a utilitzar l’espai al 50%.

A banda, la regidoria de Cultura també està treballant amb el futur projecte de la nova Biblioteca Municipal de l’Ametlla de Mar. Aquesta biblioteca, que anirà instal·lada al parc del Bon Repòs, comptarà amb 900 m² i dues plantes. Un nou espai cultural que millorarà notablement l’accessibilitat dels usuaris, oferint activitats i serveis que afavoreixin la inclusió, la igualtat i el respecte per a tothom.

Escolta l’entrevista sencera amb la regidora de Cultura, Jani Brull:

Comparteix