El cem La Cala torna a obrir les seves portes i es reprenen les activitats esportives municipals

Comparteix

L’aforament del gimnàs és del 30% i els vestidors queden limitats només als usuaris de la piscina. Cal també demanar cita prèvia.

Aquest dilluns és el primer dia de la desescalada a l’esport. Les instal·lacions esportives municipals obren portes i les activitats esportives tornen a ser protagonistes. Això sí, amb les consegüents restriccions d’aquest primer tram de desescalada, les quals s’aniran aixecant progressivament cada quinze dies.

Aquest dilluns ja es poden obrir les instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure, amb un aforament màxim del 50 % i control d’accés. I pel que fa a les interiors, com els gimnasos, al 30 %. També es permeten les activitats extraescolars esportives no competitives organitzades per centres educatius i continuen suspeses les competicions federades no professionals, tot i que sí que es podran fer entrenaments.

Això vol dir que tant els equips de futbol base municipal, com totes aquelles activitats esportives que depenen de l’Àrea Municipal d’Esports, reprenen avui la seva activitat. Jordi Llaó, regidor d’Esports celebra la tornada a l’activitat, un aspecte que la comunitat esportiva estava demanant.

Pel que fa a les instal·lacions, al poliesportiu, que pot dividir l’espai en tres mòduls de separació, només poden practicar l’esport simultàniament 26 persones, mentre que al camp de futbol, el marge de maniobra és una mica més gran.

L’horari del cem La Cala és ara de 7 del matí a 21.45 h de la nit, perquè tothom pugui estar a casa a l’hora del toc de queda, sent el límit d’accés a les instal·lacions a les 21h de la nit.

L’aforament, en aquest cas, és del 30% i els vestidors queden limitats només als usuaris de la piscina. A la resta de les instal·lacions, es tornen a aplicar reduccions d’aforament similars a les que es van produir a la desescalada del passat mes de juny.

D’aquí que torni a prendre especial rellevància la cita prèvia, per tal que ningú es trobi amb la desagradable sorpresa d’arribar a les instal·lacions i no poder practicar l’activitat esportiva desitjada

Comparteix