‘Els seus drets en joc’ és la nova campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

Comparteix

La Creu Roja ha engegat una nova campanya de recollida de joguines noves pels infants vulnerables de Tarragona. La campanya, que s’allargarà fins al 4 de gener, es preveu complicada i incerta per la situació i les mesures de la pandèmia de la Covid-19.

Un any més, la Creu Roja inicia la campanya de recollida de joguines noves ‘Els seus drets en joc’, on més de 3.000 infants del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre rebran una joguina en aquestes dates assenyalades com són Nadal o la nit de Reis.           

L’emergència sanitària complica la campanya de donació d’enguany. De fet, l’administrativa local de Creu Roja l’Ametlla de Mar, Pilar López, ha explicat que la situació de la pandèmia i les mesures que arrossega fa que la campanya encara sigui una mica incerta de com es farà.

Tot i això, les persones que ho vulguin poden lliurar les joguines a l’oficina que Creu Roja té al passeig Marítim. Des de la campanya recorden que les joguines han de ser noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives.

L’objectiu és fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

Comparteix