L’Escola Sant Jordi impulsa l’entorn d’aprenentatge virtual

Comparteix

Els alumnes utilitzen diferents eines virtuals per tal de millorar la seva competència digital

El centre educatiu del municipi continua ensenyant a l’alumnat les diferents eines educatives virtuals, amb l’objectiu de potenciar els dispositius i plataformes tecnològiques i millorar la competència digital de l’alumnat. 

Des de l’inici de curs i després del confinament del mes de març, el centre està treballant per potenciar l’aprenentatge combinat, amb ensenyament presencial i en línia, incorporant l’ús de les tecnologies digitals com una pràctica educativa quotidiana. 

Aquesta metodologia s’ha implementat a tots els alumnes d’educació primària, els dels cicles inicial i mitjà utilitzen l’eina virtual ‘classroom’. I els de cicle superior utilitzen l’’snappet’, una plataforma que també facilita el treball a distància. 

La directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, explica que «l’impuls de les noves tecnologies i el treball asincrònic és el que estem impulsant perquè si hi hagués un nou confinament, poguem estar preparats i l’alumnat tingui més competència digital».

Recordem que els alumnes de l’Escola Sant Jordi van realitzar el tercer trimestre del curs passat telemàticament.

Comparteix