Els pescadors caleros reben mascaretes del GALP

Comparteix

Els pescadors caleros reben mascaretes del Grup d’Acció Local de Pesca Mar de l’Ebre. Aquesta setmana, la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar ha rebut dues-centes mascaretes certificades per frenar l’expansió de la Covid-19, que el GALP ha repartit a tot el sector pesquer de les Terres de l’Ebre. 

En total, s’han repartit 1.500 mascaretes a les cinc confraries, la Federació de Productors de Mol·luscos del Delta de l’Ebre i altres entitats associades.  

La voluntat és que tant els mariners com el sector de l’aqüicultura i les activitats que depenen de l’economia blava ebrenca disposin d’aquesta mascareta corporativa i així garantir la seguretat en el seu entorn laboral. 

Aquest dijous, aquestes mascaretes es repartiran entre els pescadors caleros. 

Comparteix