L’EMMA continua fent música a través de les pantalles

Comparteix

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar (EMMA), s’han hagut d’adaptar a l’actual situació de pandèmia i des del passat dia 2 de novembre estan participant de les classes de manera telemàtica. Aquesta setmana, penjaran vídeos a les xarxes socials per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics.

De fet a l’inici del curs, l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ja va haver d’adaptar-se a la nova situació, aplicant totes les mesures de seguretat: reduint aforaments a les classes i limitant els grups entre quatre i sis persones, utilitzant pantalles i distàncies de separació i fins i tot, utilitzant algunes classes de l’Escola Sant Jordi per poder encabir tots els grups d’alumnes.

Les últimes restriccions van obligar a passar de les classes presencials a les classes telemàtiques. Un tipus de classes que els alumnes ja havien dut a terme el passat confinament i que per tant, no els ha agafat desprevinguts. El centre realitza classes de llenguatge,  instrument o conjunts,  a través de plataformes digitals o bé, de l’enviament de vídeos i exercicis. D’aquesta manera, tal com apunta la cap d’estudis del centre, Anna Vizcarro, els alumnes no perden el fil de l’aprenentatge.

Al llarg d’aquesta pandèmia s’han produït algunes baixes d’alumnes. Tot i que de moment, i afortunadament, no s’ha produït cap positiu a l’Emma, poc a poc està retornant la confiança dels pares i ja s’ha produït alguna alta.

De cara a Santa Cecília, els alumnes, tal com ja van fer a final de curs, enviaran vídeos tocant les seves peces musicals, que seran penjats a les xarxes socials de l’Escola.

Comparteix