El Club Patí de l’Ametlla de Mar impulsa un equip d’hoquei patins

Comparteix

Aprofitant l’inici de les inscripcions de cara a la temporada vinent, el Club de patinatge de l’Ametlla de Mar ha anunciat la creació d’una escola de patinatge i l’impuls a un equip d’hoquei patins.

La situació actual de la pandèmia ha obligat al Club Patí de l’Ametlla de Mar a limitar el seu entrenament a les pràctiques telemàtiques. Així i tot, ja estan plantejant com serà la nova temporada, un cop s’aixequin les restriccions i les mesures excepcionals a les activitats extraescolars i els entrenaments de les activitats esportives.

Entre les novetats anunciades pel Club Patí, destaca la creació d’una escola de patinatge que formarà patinadors i patinadores, ja sigui pel patinatge artístic, modalitat ja consolidada dins del Club, com per a l’hoquei patins, un dels projectes més ambiciosos de l’entitat de cara als pròxims anys, i és que la intenció del Club és posar en marxa a curt termini un equip d’hoquei patins.

Albert Martínez és el president del Club.

El Club ja ha obert el període d’inscripcions a la pròxima temporada. És més, per a tots aquells que es vegin atrets per l’activitat i encara no hagin pres una decisió, el Club posa a la seva disposició gratuïtament tant els patins, com unes classes de presa de contacte durant dos dies, perquè es puguin acabar de decidir. Els interessats ho poden fer trucant al telèfon 657 911 428.

Comparteix