Confinades dues classes de l’Institut Candelera

Comparteix

Es tracta d’una classe de primer de Batxillerat i una de 4t d’ESO.

L’Institut Candelera ha hagut de confinar dues classes pels positius per coronavirus de dos alumnes. Aquest dimecres s’ha confirmat el positiu d’un alumne de Batxillerat i tota la seva classe ha estat enviada a casa seva, perquè passin el període de confinament establert. El mateix ha passat aquest dijous amb una altra classe, en aquest cas de 4t d’ESO.

Per una banda, aquest matí, tot l’alumnat de la classe de primer de Batxillerat que havia estat amb contacte amb el positiu s’ha realitzat la prova PCR i ara, estan a l’espera dels resultats. El director de l’Institut, Benjamí Torné, explica que, «en principi, el dimarts acabaria el període de confinament de l’alumnat, però seguiran pendents de totes les indicacions del servei d’epidemiologia»

L’altra classe de 4t d’ESO, que també ha estat amb contacte amb un positiu, està pendent de fer el cribratge, seguint el protocol pertinent.

Actualment al municipi, tal com ha fet públic aquest dijous l’alcalde Jordi Gaseni, hi ha divuit casos actius de Covid-19.

Comparteix