Conveni entre l’Ajuntament i els propietaris del solar de davant del CAP per ús sanitari temporal

Comparteix

L’Ajuntament ha signat un acord amb els propietaris del solar de davant del Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar, per fer-ne ús sanitari temporalment, mentre duri la situació de pandèmia del coronavirus. Es tracta d’un conveni de cessió d’ús temporal del solar, propietat de Residencial Ecomar, que permetrà donar suport sanitari al centre de salut amb la lluita contra la Covid-19.

Davant l’emergència sanitària, l’Ajuntament ha sol·licitat aquest espai pròxim a l’edifici del Centre d’Atenció Primària del municipi, situat concretament al carrer Llibertat número 70, per tal d’oferir més cobertura sanitària i poder realitzar proves PCR.

A partir d’aquí, el primer pas serà sanejar l’espai, adequar-lo i habilitar-lo perquè quedi a la disposició del centre de salut del municipi quan sigui necessari fer cribratges a la ciutadania.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, explica que «els agraïm moltíssim aquesta cessió perquè d’aquesta manera, l’Ajuntament i el CAP podrem utilitzar el solar i així superar la situació tan difícil per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19».

Amb aquest, seran dos els espais municipals que permetran fer proves de detecció del coronavirus, ja que recordem que a principis d’octubre es va  habilitar l’espai de la brigada, situat al costat mateix del CAP.

Comparteix