La regidoria de Joventut organitza una xerrada participativa sobre el futur skatepark a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La xerrada tindrà lloc aquest dimarts a les 19 h de la tarda, a través de Zoom.

Aquesta dimarts a la tarda, els amants de la modalitat esportiva de l’skate podran dir la seva sobre l’skatepark que té previst instal·lar l’Ajuntament pròximament a Ribes Altes 2a fase.

Serà a través d’una xerrada virtual que ha organitzat la regidoria de Joventut amb la intenció d’escoltar la veu del jovent calero sobre noves propostes o preguntes relacionades amb el futur projecte. El regidor de Joventut, Jordi Llaó, remarca la voluntat de l’Ajuntament de fer partícip la ciutadania d’aquest nou espai per practicar l’skate.

La xerrada serà a les 19 h de la tarda a través de l’aplicació Zoom. Per participar-hi, només cal enviar un WhatsApp al mòbil 670 240 092 o un missatge directe a l’Instagram @festesametllademar, per on es facilitarà l’enllaç.

Comparteix