Deu casos de coronavirus aquest cap de setmana al municipi

Comparteix

El risc de rebrot se situa a  270,12.

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha comunicat aquest cap de setmana deu nous casos positius per Covid-19 a l’Ametlla de Mar. Una xifra que fa augmentar el risc de rebrot a un índex de 263,11. Un índex, per tant, molt alt.

L’alcalde Jordi Gaseni ho va anunciar aquest diumenge a les seves xarxes socials, a través d’un text, en el qual va donar molts ànims a la població i va demanar respectar totes les recomanacions de Salut.

En aquest sentit, Gaseni ha explicat, aquest matí a la Cala Ràdio, que podrien sortir nous casos durant la setmana i que l’Ajuntament es reunirà durant el matí per definir totes les actuacions necessàries al municipi.

Pel que fa a les dades de contagis a la regió sanitària de les Terres de l’Ebre segueixen augmentant. Aquest dilluns s’han sumat 66 nous positius de coronavirus i 1 mort més, que situen la dada des del març en 3.145 contagis i 69 defuncions. El risc de rebrot augmenta i està al 704 amb una Rt de l’1,34. Els hospitals ebrencs compten ara amb 45 ingressats i 9 persones a l’UCI, segons Salut.

Comparteix