Les restriccions deixen el local de la Penya Barcelonista de La Cala sense el Barça-Madrid

Comparteix

La Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar va comunicar a finals de la setmana passada i coincidint amb les restriccions imposades pel govern català a causa de la Covid-19, que el local social del carrer del Mar restarà tancat, almenys fins que durin les restriccions.

Aquest fet cobra especial rellevància de cara al cap de setmana, just quan s’ha de disputar el clàssic, el partit de futbol entre el Barça i el Reial Madrid, segurament el partit amb més afluència de l’any al local de la Penya. Amb els bars i restaurants tancats, els socis de la Penya i també els aficionats al Barça i el futbol en general s’hauran de buscar la vida per poder veure el partit més esperat de l’any.

La Junta directiva s’ha solidaritzat amb els bars i restaurants del municipi i considera que davant la situació complicada que viu la societat, «s’ha de col·laborar intentant no facilitar les reunions de persones en locals tancats i vetllar per la salut de la gent gran que va a veure els partits», així ho ha explicat el president de la Penya, Roger Llambrich.

De fet, en els dies previs al tancament ja es va informar que en els dies en què per motius climàtics no es pogués muntar la pantalla fóra al carrer, l’aforament del local quedava reduït a 20 persones.

Escolta l’entrevista sencera amb el president de la Penya, Roger Llambrich:

Comparteix