Nou espai d’esbarjo per a gossos al carrer Camarles

Comparteix

L’Ajuntament obrirà un nou espai per a gossos de 280 m2 perquè les mascotes puguin fer les seves necessitats i alhora córrer, jugar i interaccionar.

L’Ajuntament obrirà un nou espai per a gossos al carrer Camarles. Es tracta d’una àrea d’esbarjo on s’incorporarà un petit circuit d’obstacles i joc per als animals de companyia amb elements com un pòrtic, salt amb una anella, salt de tanca, salt de mur o una passarel·la.

Un espai de 280 metres quadrats, 35 metres d’allargada x 8 metres d’amplada, perquè els gossos puguin córrer, jugar i interaccionar. Així serà la primera zona d’esbarjo per a gossos del municipi, que es construirà al carrer Camarles, concretament davant del nou accés de l’Escola Sant Jordi.

La ubicació d’aquest nou espai ve donada per l’ús habitual de passeig d’aquestes mascotes a la zona. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, reafirma que «com és una zona on es va de manera habitual, el que volem fer és aprofitar-ho i habilitar-ho, per tal d’oferir més mitjans dels que hi ha».

En aquest sentit, Gaseni també ha destacat la voluntat de diferenciar aquest espai d’esbarjo d’un pipicà: «no només serà un espai perquè els gossos facin les seves necessitats sinó que també podran córrer i jugar».

A banda del circuit, el projecte també contempla bancs per asseure’s els amos de les mascotes, una font d’aigua i il·luminació.

Comparteix