Comença la campanya de vacunació de la grip

Comparteix

Els cridats en vacunar-se ho faran al Casal d’Avis, com a mesura de prevenció.

Enguany, el període per protegir-se d’aquesta malaltia vírica s’ha avançat a causa dels efectes que pot tenir la crisi de la Covid-19 sobre el sistema català de la salut. A més, al municipi, s’ha adaptat el Casal dels Avis com a espai per administrar les vacunes.

La campanya d’aquest any està condicionada per la incertesa al voltant del comportament que pugui presentar el nou coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, es posa èmfasi especial d’augmentar les cobertures de vacunació contra la grip especialment en el personal sanitari i sociosanitari, gent gran, preferentment a partir dels 65 anys i persones de qualsevol edat amb condicions de risc.

L’objectiu és protegir les persones més vulnerables a la grip, disminuint al màxim que sigui possible la incidència de la grip en aquests grups diana, que en gran part coincideixen amb els de la COVID-19, i contribuir a reduir l’impacte sobre la pressió assistencial.

El regidor de Sanitat, Joan Manel Tello, explica que a «aquesta campanya, com a mesura de prevenció, les vacunacions es realitzaran al Casal dels Avis. És un espai adaptat, de fet, ja es fan donacions de sang habitualment».

Comparteix