L’Ametlla de Mar lluirà una nova àrea d’esbarjo amb un skatepark a Ribes Altes

Comparteix

L’Ajuntament rehabilita la zona de Ribes Altes 2a fase per convertir-la en una àrea d’esbarjo que inclourà un skatepark.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar instal·larà un skatepark a la zona de Ribes Altes 2a Fase, concretament al costat del parc infantil, responent així a la demanda dels aficionats a aquesta pràctica i amb l’objectiu d’oferir un espai dedicat al jovent del municipi.

L’emplaçament escollit és fruit de la intenció de concentrar diferents activitats de lleure i esportives a la zona. De fet, aquestes darreres setmanes, la brigada municipal ha estat netejant i retirant la vegetació que hi havia acumulada en tota aquesta zona, per tal d’adaptar-la i fer aquesta àrea d’esbarjo que inclourà l’skatepark.

En línies generals, el projecte consisteix en la construcció d’una instal∙lació a l’aire lliure dedicada a les diferents modalitats d’esports de rodament i que s’anomena genèricament skatepark o pista d’skate. En aquest tipus d’instal∙lacions els usuaris, anomenats riders, usen diversos dispositius: monopatins (skaters), patins en línia (rollers), bicicletes BMX (bikers) i patinets amb manillar (scooters).

Concretament, l’skatepark ocuparà uns 300 m2 i comptarà amb una pista central de base de formigó de 15 cm de gruix i amb 6 mòduls, com són el kicker, el fun box air, dos rails, el quarter i una manualera de dues alçades.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, explica que «hem escollit aquesta zona de Ribes Altes 2a fase, perquè creiem que és un espai que es pot adaptar perfectament a aquesta pràctica i alhora està situat en un lloc el menys molest possible pels veïns i veïnes».

A partir d’aquí, l’Ajuntament té la intenció de complementar l’skatepark amb la instal·lació d’altres elements d’esbarjo a aquest espai, com ara màquines de gimnàstica. A més, també es realitzaran tasques de millora del parc infantil situat a la zona.

Comparteix