Primer pas per desenvolupar el polígon industrial

Comparteix

Dilluns passat la Comissió Territorial d’Urbanisme de Terres de l’Ebre va aprovar la consulta d’avaluació ambiental del Pla Parcial del sector industrial 21 del municipi. D’aquesta manera, es podrà començar a treballar amb la tramitació urbanística.

Aquesta avaluació ambiental és un informe previ a l’aprovació del pla parcial, que comporta el compliment de tots els paràmetres mediambientals i la confirmació de tots els organismes implicats. El regidor d’Urbanisme, Antonio Espuny, explica que el fet que el 2016 es tombés el POUM ha fet endarrerí tot el procés.

A partir d’aquí, s’ha d’aprovar provisionalment i seguir amb el projecte urbanització i projecte de reparcel·lació. Tot i que és un pas molt inicial, Espuny apunta que sembla que comença a agilitzar-se el procés.

Comparteix