El cem La Cala amplia horaris i aforaments a partir d’aquest dimarts

Comparteix

Entre les novetats hi ha l’eliminació del tancament del centre al migdia i l’increment en dos persones l’aforament de la sala d’spinning, en tres la High i en una persona més la sala petita.

El cem La Cala amplia a partir d’aquest dimarts tant els aforaments com els horaris d’activitats i dependències de les seves instal·lacions. D’aquesta manera, la regidoria d’Esports adapta el centre a la fase de represa de l’activitat esportiva.

Tot i que al cem La Cala se seguiran mantenint les mesures de control i seguretat habituals fins ara en la lluita contra la pandèmia, sí que a partir d’aquest dimarts s’aixequen una sèrie de restriccions quant als aforaments i horaris d’algunes de les seves activitats. D’aquesta manera i tal com explica Jordi Llaó, regidor d’Esports, el CEM s’adapta a la fase de represa de l’activitat esportiva.

Així doncs, els usuaris hauran de seguir passant per un control de temperatura i desinfecció del calçat, distància de seguretat i traçabilitat com feien fins ara, però per exemple, ja podran disposar dels vestidors, prioritàriament els usuaris de la zona d’aigües i classes dirigides, i les places restants es podran utilitzar per part dels usuaris de la sala fitness.

Entre les restriccions que s’aixequen destaca l’eliminació del tancament del centre al migdia. Això farà que es pugui recuperar la quota del comerç, restringida a horaris molt concrets de matí, migdia i tarda, que ara ja es podrà tornar a aprofitar.

Quant a les classes dirigides, s’incrementarà en dos persones l’aforament de la sala d’spinning, en tres la High i en una persona més la sala petita. Això farà que els usuaris es puguin repartir més, sobretot en els horaris més concorreguts de la tarda.

També la sala fitness passa de 22 a 24 persones el seu aforament i elimina el tancament de la sala de 17 a 18.30 h de la tarda.

Pel que fa a la zona d’aigües, l’aforament de la piscina passa de 6 a 12 persones com a màxim, amb 3 carrers dobles, els cursillistes passen de 5 a 10 persones a doble carrer i a la piscina petita les classes d’Aquagim passen de 6 a 12 persones. També s’obren per a 1 sol usuari, el jacuzzi, les dutxes bitèrmiques, la cascada i un dels canons.

Comparteix