La regidoria de Comerç proposa agrupar els comerciants locals en una plataforma en línia

Comparteix

Es tracta d’una web on tots els comerciants i professionals del municipi podran tenir la seva pròpia web per vendre el seus productes o serveis que ells mateixos aniran publicant.

La regidoria de Comerç està treballant en la posada en marxa d’una marketplace, una plataforma de promoció i venda en línia, adreçada als comerciants locals que vulguin expandir el seu negoci.

Les botigues i comerços que s’adhereixin a la proposta tindran la possibilitat d’oferir i promocionar els seus productes a través d’un portal web, amb l’objectiu de complementar la seva tasca comercial habitual i alhora donar sortida al comerç local a través del món digital.

De moment, aquest dijous tindrà lloc una reunió telemàtica per informar als comerciants dels fonaments de la marketplace i conèixer la seva resposta.

L’eina serà complementada amb un assessorament tècnic els primers mesos i la realització de cursos de formació. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme.

A banda d’aquesta iniciativa, la regidoria de Comerç ha posat a disposició dels comerciants, un seminari formatiu en màrqueting i comunicació especialitzat per a pimes i petits comerços i també els cursos habituals de formació i atenció al públic en anglès i francès del Telecentre.

Una altra de les propostes de la regidoria és crear d’una agrupació de comerciants localsper tal de treballar conjuntament i escoltar la seva veu.

Comparteix