La Cala guanya al Jesús i Maria en el seu debut a la lliga

Comparteix

El 1r equip de futbol de la Cala va guanyar en el seu debut oficial en el campionat de lliga. Els caleros es van imposar davant de la seva afició per 4 gols a 1 al Jesús i Maria, un resultat que te més a veure amb l’encert que van tenir els de l’Ametlla de Mar de cara a porta, que no pas per la diferència entre els dos equips. 

A la primera part i amb els visitants a favor de vent, els de l’Ametlla de Mar van passar més dificultats davant d’un Jesús i Maria que va intentar capitalitzar la pilota, tot i que els caleros, molt ben posats, van saber minimitzar el seu joc i aprofitar una passada en profunditat que Miguel Reverté va convertir amb l’1 a 0 abans del descans. 

A la represa, els caleros van tornar a marcar amb un Miguel en estat de gràcia, tot i que el Jesús i Maria escurçaria diferències al minut 70. La segona part va ser més dels caleros, sobre tot el tram final i fou quan els de l’Ametlla de Mar van assegurar-se la victòria amb dos gols més de Sergi Callau i Miguel, que convertiria el seu tercer gol. 

Victòria important de l’Ametlla de Mar davant d’un dels equips cridats a ser capdavanters a la categoria. Segurament un resultat excessiu però victòria justa a favor dels caleros, que aquest any amb Miguel Reverté pareix que han trobat el que els ha faltat les darreres temporades, el gol. 

Per la seva part l’equip filial que militarà a la 4a Catalana es va imposaren partit amistós al camp de la Cava B per 0 gols a 2. 

Comparteix