Una pancarta i tres cartells de residus marins consciencien sobre la contaminació marina

Comparteix

Es tracta d’una iniciativa que ha realitzat aquest diumenge el grup de Platges Netes.

Aquest diumenge, Platges Netes ha tornat a fer una de les seves accions de neteja a les platges. Aquest cop i seguidament, les voluntàries van realitzar un taller de pancartes i cartells, que van ser penjats a diferents punts del municipi. 

Un catxalot, una tonyina, una gavina i una tortuga són els protagonistes d’aquests cartells que amb el títol de ‘Dieta Mediterrània’ mostren la varietat d’escombraries que es pot trobar al fons marí i que malauradament, també es troba als estòmacs d’aquests animals.

Els cartells es van penjar a diferents punts del municipi per mostrar a tota la població aquesta problemàtica. 

Comparteix