L’Ajuntament fa efectiva la compra del solar annex a la SCER

Comparteix

El solar annex a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa ja és de titularitat pública. La setmana passada, l’Ajuntament va finalitzar la compra del terreny situat al número 20 del carrer Països Catalans, entre la sala de la Societat i un supermercat. D’aquesta manera, el consistori amplia el seu patrimoni públic, amb la intenció de, en un futur, donar-li un ús cultural.           

El passat 2019, l’Ajuntament va arribar a un acord amb els propietaris de la parcel·la, per adquirir el terreny i la setmana passada va finalitzar finalment la tramitació d’aquesta compra.

Degut a la proximitat del solar amb la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, l’Ajuntament té la intenció d’atorgar a aquest espai usos culturals, és a dir, oferir més espai pel món cultural i associatiu calero. Mentre que s’estudia i es treballa amb un nou projecte cultural, el primer pas però, serà netejar i retirar tota la vegetació de la parcel·la. Després també es buscarà un ús provisional, com ara, aprofitar l’espai per emmagatzemar equipaments municipals.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, afirma que «és una oportunitat perquè l’Ajuntament destini els diners de tots per tenir patrimoni, és molt important fer patrimoni perquè es pugui utilitzar en un futur per fins culturals».

El solar és de 100 m² i l’impost de compra ha estat de 98.000 euros.

Comparteix