El 1r equip de la Cala s’imposa 4 a 0 al filial de 4a Catalana

Comparteix

El pròxim partit, també amistós de pretemporada, serà dissabte a partir de les 16.30 h, davant de l’Hospitalet de l’Infant.

Dissabte va tenir lloc un partit amistós de pretemporada entre el 1r equip i el filial de la SCER de l’Ametlla de Mar amb resultat favorable als primers per 4 gols a 0. El 1r equip disputava el segon partit d’aquesta pretemporada després d’haver empatat a 1 al camp del Camarles, mentre que per al filial, era el primer partit de preparació.

Tot i la diferència de categoria, el partit va aportar diverses lectures i va permetre als tècnics de tots dos equips posar a la pràctica diverses tàctiques i propostes.

El 1r equip entrenat per Ivan Romeu va fer debutar jugadors que s’havien incorporat als entrenaments durant la setmana, fet que va influir en el rendiment físic de l’equip, amb un desgast que va passar factura al final del partit. L’equip va posar en pràctica la pressió a dalt i algun canvi de sistema. L’entrenador del 1r equip, Ivan Romeu, afirma que «l’equip va estar bastant bé excepte alguns desajustos que hem de millorar».

Per la seva part el filial entrenat per Xavi Subirats va tenir la primera ocasió per oferir coneixença mútua entre entrenador i jugadors. Tot i que la irrenunciable aposta per sortir amb la pilota jugada del darrere i la pressió a dalt del 1r equip van crear molts dubtes durant la primera part, els canvis i les correccions realitzades a la segona, van servir perquè el filial millorés moltíssim la seva imatge. L’entrenador del 4a Catalana, Xavi Subirats, explica que «a la segona part vam fer canvis i vam intentar rectificar coses i tot això va ser 100% favorable».

Miguel Reverté va fer tres dels gols del 1r equip i l’altre va ser obra d’Aleix Cespedes.

El pròxim dissabte a partir de les 16.30 h el 1r equip de la Cala jugarà el tercer partit amistós de pretemporada. Ho farà al camp municipal de l’Ametlla de Mar davant de l’Hospitalet de l’Infant.

Comparteix