Una sortida d’snorkel recollirà els residus flotants de l’aigua als entorns de la platja de Sant Jordi

Comparteix

L’activitat, emmarcada dins la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’, serà gratuïta i s’iniciarà a les 18 h de la tarda, a l’aparcament del Castell de Sant Jordi d’Alfama. L’objectiu és netejar les aigües d’aquest paratge natural i alhora descobrir el seu entorn.  

És el cinquè any que La Cala participa a aquesta campanya europea que aplega diverses iniciatives locals de neteja al llarg de tota la setmana. A l’Ametlla de Mar, serà aquest dissabte en una jornada, organitzada per Plàncton Diving, en la qual mitjançant un equip d’snorkel es retiraran les deixalles que s’acumulen a la superfície de l’aigua, al fons marí i també a la vora de la mar.

La copropietària de l’entitat i organitzadora de l’activitat, Eli Bonfill, explica que tot i que l’objectiu principal és recollir els residus flotants dins l’aigua, també hi haurà l’opció de netejar, sense la necessitat de posar-s’hi dins.

L’activitat, adreçada tant a adults com a infants i s’iniciarà a les 18 h de la tarda i tindrà una duració d’1 h i mitja. Tot i que es tracta d’una jornada gratuïta, es requereix inscripció prèvia a través del correu electrònic info@planctondiving.cat o bé per telèfon, al 977 45 77 41.

Escolta l’entrevista sencera amb Eli Bonfill:

Comparteix