El filial de 4a Catalana comença a caminar amb molta joventut i l’objectiu de formar jugadors pel 1r equip

Comparteix

L’equip de futbol filial de recent creació de la SCER de l’Ametlla de Mar, tal com ja va fer el 1r equip, va encetar els entrenaments de pretemporada la setmana passada. L’equip, que com és preceptiu,començarà la competició a la 4a Catalana, serà un equip format bàsicament amb gent jove procedent de l’equip juvenil i dels equips que disputaven la lliga de futbol sala, tot i que hi ha alguns dels integrants que havien deixat la pràctica del futbol.

L’escollit per dirigir la nova formació calera serà Xavi Subirats, entrenador que durant els darrers dos anys va dirigir el 1r equip de l’Ebre Escola Esportiva al qual va fer pujar de categoria en el seu primer any, i com és el cas del filial calero, format per una bona part de jugadors joves. Subirats estarà ajudat com a segon entrenador a la banqueta per l’Antonio Callau, un home amb experiència en equips de futbol base.

L’objectiu de l’equip serà procurar que els jugadors vagin completant la seva formació i assolint el grau d’experiència que en el futur els permetí fer el salt al 1r equip.

L’entrenador del filial, Xavi Subirats, explica que «l’equip és gent molt jove i el que no ha jugat a futbol, ha jugat a futbol sala i estan bé físicament. En aquests dies que portem de pretemporada he vist gent molt compromesa i implicada, potser els manca una mica com a tothom perquè han estat set mesos sense tocar pilota, però el projecte que em va presentar la junta és molt vàlid».

Alguns dels components de l’equip viatjaran aquest dissabte a Camarles com a part de la convocatòria de l’Ivan Romeu pel 1r equip que disputarà el primer partit de preparació a partir de les 18.30 h de la tarda davant del titular del camp de la 2a Catalana.

Escolta l’entrevista sencera amb Xavi Subirats:

Comparteix