Cridats més de mil caleros al programa de detecció de càncer de còlon

Comparteix

Més d’un miler de caleros seran cridats, durant la segona setmana de setembre, a participar en el cribratge que serveix per detectar possibles casos el més ràpid possible. Una campanya que normalment té lloc a principis d’any, però que enguany va ser ajornada per la Covid-19.

El programa, adreçat tant a homes com dones d’entre 50 i 69 anys, ofereix la possibilitat de fer, cada dos anys i de forma gratuïta, un test immunològic que permet detectar lesions precanceroses o càncer de còlon i recte en fases inicials, el que augmenta les possibilitats d’èxit de superar la malaltia.

Les persones cridades rebran una carta al seu domicili, durant aquest mes de setembre.

Aquesta campanya és la quarta que realitza l’Àrea Bàsica de Salut de l’Ametlla de Mar i el Perelló.

Comparteix