El Club Patí l’Ametlla de Mar finalitza l’ ‘Stage Summer Memories 2020’

Comparteix

El Club Patí iniciarà la competició el dijous dia 3 de setembre amb un torneig social organitzat per la Federació Catalana de Patinatge.

Dilluns finalitza l’Stage Summer Memories, l’activitat que el Club de patinatge de l’Ametlla de Mar ha organitzat per aquests mesos de juliol i agost. Una vintena d’alumnes al mes de juliol i una cuarantena, a l’agost, han gaudit entre les 9 h del matí i les 14 h d’aquesta modalitat esportiva combinada amb jocs.

L’Stage ha estat dirigit exclusivament pels associats del Club Patí l’Ametlla de Mar, donat que l’objectiu principal era recuperar el temps perdut durant els mesos de confinament i l’estat d’alarma que va haver d’ajornar els entrenaments. Això sí, aplicant-hi alguna dosi d’entreteniment per fer-ho més atractiu i trencar la rigidesa dels entrenaments convencionals.
El president del Club, Albert Martínez, valora molt positivament l’Stage:

L’activitat s’ha dut a terme a la pista del Poliesportiu Municipal Galetet als matins de 9 a 14 h i ha estat una ajuda per a les famílies dels associats, que els ha facilitat la compaginació amb la vida laboral dels pares. Dilluns es farà la cloenda amb l’organització de jocs d’aigua i un esmorzar pagat pel club.

El Club Patí inicia la competició

La recuperació dels entrenaments anirà molt bé als patinadors i patinadores del club, que dijous dia 3 de setembre ja tenen un torneig social organitzat per la Federació Catalana de Patinatge amb l’objectiu d’avaluar els nivells dels esportistes, i els dies 4, 5 i 6 tenen una competició a Montbrió del Camp en la que coincidiran amb els patinadors amfitrions, de l’Aldea i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

El Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar ja ha iniciat la promoció del procés d’inscripcions de cara a la temporada 2020-2021 per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys, oferint la formació habitual de la tècnica de patinatge, rítmica, preparació física, ballet i expressió corporal i amb l’objectiu d’introduir nocions de teatre per millorar aquesta expressió. Els interessats han de trucar al 652 69 81 12 o al 678 77 95 31 (Estefania o Rosa).

Nova junta encapçalada per Albert Martínez

Tot i que els períodes de confinament i estat d’alarma han endarrerit el procés administratiu, fa pocs mesos que l’entitat va dur a terme el procés electoral del qual va sortir una nova junta encapçalada per Albert Martínez. La nova junta té com a objectiu consolidar la bona situació per la qual travessa l’entitat i mantenir i si es pot, millorar els resultats competitius del club.

Comparteix