El camp de futbol 7 disposarà d’una nova graderia

Comparteix

Tot a punt per iniciar dilluns vinent les obres de les noves grades.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar iniciarà el pròxim dilluns les obres per construir una nova graderia al camp de futbol 7, ubicat a les instal·lacions esportives municipals. L’objectiu principal és oferir una zona de descans pels espectadors i alhora procurar disminuir l’afectació del vent que pugui ocasionar-se en la disputa dels partits.

Aquest terreny de joc de gespa artificial sense cautxú, destinat actualment per la utilització dels entrenaments i partits dels equips preBenjamí, Benjamí i Aleví, lluirà en els pròxims mesos una nova graderia. Es tracta de la rematada final de les obres d’aquest espai esportiu, que es complementarà més endavant amb un reforç de la il·luminació.

La nova graderia serà construida de formigó armat i permetrà ampliar la capacitat d’espectadors fins a un centenar. Amb aquestes millores l’Ajuntament segueix apostant per les instal·lacions esportives com a reclam d’activitats de tota mena. De fet, abans de la pandèmia de la Covid-19, el consistori havia rebut diverses propostes per albergar tornejos, clínics i altres tipus d’esdeveniments esportius. Amb aquesta millora, es podrà ampliar l’oferta esportiva.

Jordi Llaó és el regidor d’Esports.

Recordem que el camp de futbol 7, estrenat la passada tardor, va suposar un important alleujament de la utilització del camp de futbol 11, sotmès a un important nombre d’entrenaments i partits. La utilització d’aquest terreny de joc per part dels equips més joves de Futbol 7, va permetre esponjar una mica més els partits que es disputen en cap de setmana al de futbol 11.

Escolta l’entrevista sencera amb el regidor d’Esports, Jordi Llaó:

Comparteix