Els Cursos de Vela del Club Nàutic baten rècords de participants

Comparteix

Hi ha participat un centenar d’alumnes de l’Ametlla de Mar i municipis veïns.

El Club Nàutic de l’Ametlla de Mar ha batut aquest any el rècord d’inscrits als Cursos de Vela que organitza cada estiu durant els mesos de juliol d’agost. Tot i que a causa de la pandèmia, l’inici del curs es va haver de posposar dos setmanes, finalment un total de 111 alumnes hi han participat.

L’objectiu del Club Nàutic és seguir impulsant i promocionant l’esport de la vela entre la població i els municipis veïns. David Boyer és l’administratiu del Club Nàutic.

L’aprenentatge consisteix en el coneixement del control de la direcció de l’embarcació, les normes bàsiques de seguretat de navegació, entre vaixells i d’entrada i sortida a port, tot i que pels que ja tenen un nivell més alt, també s’apliquen coneixements sobre les maniobres de control i la velocitat.

Per aquests cursos el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar disposa de dos vaixells col·lectius Raquero, dos Vaurien, dos vaixells escola i un Laser. El CNAM aplica descomptes en l’activitat per als socis del club i empadronats a l’Ametlla de Mar.

Comparteix