Un centenar de xiquets i xiquetes han participat dels Campus d’Estiu de l’AME

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports ha ofert el Campus Esportiu pel matí i el Campus de Futbol i el de Rítmica per la tarda.

El pròxim dilluns, dia 31 d’agost, clouran els Campus d’Estiu organitzats per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar durant els mesos de juliol i agost. Un centenar de xiquets i xiquetes han pogut participar d’aquestes activitats esportives i de lleure, això sí, complint amb un exigent protocol de seguretat, obligats per la situació de la Covid-19.

Desinfeccions de material i espais, presa de temperatures, limitació d’aforaments, grups estables a l’hora de fer les activitats i horaris estrictes d’entrada i sortida, han estat la dinàmica habitual per a alumnes i monitors en un estiu molt diferent dels habituals.

Sílvia Argentó, coordinadora de l’AME, considera important que tot i les dificultats, s’hagi pogut donar sortida a les necessitats dels més joves.

Per una banda, el Campus Esportiu matí ha ofert a 42 places cada mes a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys múltiples activitats com jocs diversos, anglès, art o natació en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 h i al cem La Cala.

Pel que fa a la tarda, hi  ha hagut dues propostes diferents: la del campus de futbol, que s’ha realitzat al Camp d’Esports i que ha omplert les 30 places que oferia, i la de rítmica, que ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal, amb 10 places. L’horari ha estat de 18.30 a 20 h els dilluns, dimecres i divendres.

Comparteix