Detenen quatre persones per un robatori a una zona rústica de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els fets van tenir lloc a la partida del barranc de l’Estany

Aquest dimecres, 26 d’agost, la policia local de l’Ametlla de Mar, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, van procedir a la detenció de quatre persones de Mora d’Ebre, per un robatori amb força a zona rústica i furt de productes del camp.

Els fets van ocórrer al voltant de les 11 h del matí, quan un veí de la partida del barranc de l’Estany va alertar als agents de la Policia Local de la presència de quatre individus sospitosos en una finca de la partida de l’Estany. Un cop desplaçats al lloc, els agents van poder localitzar a dos dels sospitosos que havien forçat una mobilhome i estaven arrancant els tubs de coure de l’interior.

A més, a la vora van observar diversos cabassos de garrofes preparats per emportar-se. Amb el suport d’una dotació de MMEE, es va procedir a la seva detenció. Cap a les 15.30 h de la tarda, la Policia Local, va poder localitzar als altres dos individus en un Seat Ibiza carregat de garrofes i el conductor del qual no tenia llicència de conduir. Tots quatre, amb nombrosos antecedents penals, van ser traslladats a Tortosa i posats a disposició judicial.

Dimarts es van obrir diligències a 4 persones per furtar garrofes a la zona del Lligallo de Manra

S’investiguen a 4 persones per furtar garrofes a l’Ametlla de Mar. Segons fonts policials, aquest dimarts a les 17:55 h agents de la policia local de l’Ametlla de Mar van interceptar, a la zona del Lligallo de Manra, a 4 individus de Camp Clar, furtant garrofes. Segons fonts policials, el gènere va ser intervingut i s’han instruït diligències per furt de productes del camp.

Comparteix