Costes i la regidoria d’Obres i Serveis iniciaran les actuacions de manteniment i millores del GR-92

Comparteix

La pròxima setmana, Costes de l’Estat començarà a treballar amb el manteniment i la reparació del Camí de Ronda de l’Ametlla de Mar, que va quedar danyat i malmès pel temporal Glòria, el passat mes de gener. De moment, s’iniciarà una primera fase direcció sud, des de l’Ametlla de Mar fins a l’Ampolla. Les obres comptaran amb la col·laboració de la regidoria d’Obres i Serveis.

Les actuacions consistiran en senyalitzar i indicar els trams més afectats, com són la zona de l’Estany Podrit, Bon Caponet i l’Àlia. També s’introduiran baranes de delimitació i alhora s’adaptaran algunes alternatives de camins, ja que alguns trams han quedat totalment malmesos i per tant, hi ha riscs de despreniment.

Vicent Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

Per la seva banda, la regidoria d’Obres i Serveis també té previst realitzar diverses accions de manteniment i millores al sender de l’Ametlla de Mar, juntament amb la col·laboració del Centre Excursionista Azimut, introduint nous punts de recollida d’escombraries o desbrossant zones amb força vegetació.

Recordem que la brigada municipal, aquest estiu, va iniciar un nou servei de neteja setmanal al Camí de Ronda. Alhora també, diàriament també neteja el tram del GR-92, des de l’Alguer fins al Cementiri, que és la zona més concorreguda.

Comparteix