Una nova aplicació permet renovar les titulacions de nàutica d’esbarjo online

Comparteix

Les persones que disposin d’una titulació de nàutica d’esbarjo expedida per la Generalitat i necessitin renovar-la ja ho poden fer a través d’Internet. L’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya ha creat una aplicació que permet fer el tràmit des de casa i disposar d’un títol provisional en el mateix moment.

Aquest títol tindrà una durada de tres mesos i permetrà que la persona interessada pugui navegar mentre no rebi el definitiu al seu domicili. El tràmit es pot fer clicant aquí. El director de l’Escola Nauticopesquera, Fede Valls, explica quins són els passos a seguir per fer l’expedició o renovació de la titulació online.

Aquesta és l’última novetat que ha presentat el centre, després que durant els darrers mesos hagi ofert prop de 360 places de formació online, en els àmbits de la pesca, el busseig, la higiene i la seguretat marítima. En alguns cursos queda pendent les activitats pràctiques. A més, Valls afirma que ha augmentat el nombre de dones matriculades.

Comparteix