#AmetlladeMarShopping entrega el premi del concurs d’Instagram

Comparteix

El concurs de l’#AmetlladeMarShopping ja té guanyadora. Cristina Martos ha estat l’afortunada i s’ha emportat el xec regal, valorat en 320 euros, d’entre les més de 250 persones que han participat. La guanyadora podrà bescanviar el premi abans d’acabar l’any fent compres als comerços que han col·laborat en el sorteig.

Els concursants han hagut de publicar a Instagram fotografies o stories fent una compra en alguna de les setze botigues col·laboradores del concurs, mencionant el compte del mateix establiment i de @ametllademarshopping. Una iniciativa per tal de promoure el comerç local, tal com apunta la regidora de Comerç, Maite Boquera.

Aquest dimarts s’ha fet l’entrega del xec a la guanyadora, amb la presència de la regidora i representants dels comerços participants. La voluntat és continuar realitzant accions com aquesta per dinamitzar el comerç local a les xarxes socials. A hores d’ara, el compte d’@ametllademarshopping a Instagram ja suma prop de 950 seguidors.

Comparteix