El juliol es tanca amb una mitjana d’ocupació turística del 66%

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha tancat el juliol amb una ocupació del 66% de mitjana, tres punts per sota respecte el de l’any passat. Les cancel·lacions i reserves d’última hora estan sent habituals en els allotjaments. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, afirma que s’està vivint un estiu “atípic” marcat pel coronavirus.

Segons les dades de l’Àrea Municipal de Turisme, aquest juliol l’oferta d’habitatges d’ús turístic disponible a les immobiliàries ha arribat aproximadament al 80% d’ocupació. Els càmpings per contra, amb una mitjana per sota del 45%, han estat els més afectats amb una baixada de quinze punts respecte al mateix mes de l’any passat.

Per la seva banda, els hotels han arribat a ocupacions de fins al 75%, tenint en compte que han hagut de reduir el nombre de places per respectar els aforaments. A tot plegat s’ha de sumar que el turisme de molta proximitat, que decideix visitar durant un dia el municipi sense pernoctar-hi, ha crescut al juliol segons apunta Llaó.

Respecte a les consultes presencials a l’Oficina de Turisme i als punts d’informació de les urbanitzacions, aquestes han baixat prop d’un 10% sobretot per la davallada de turistes estrangers. En canvi, la demanda d’informació s’ha mantingut al Centre d’Interpretació de la Pesca per l’increment del turisme de pas.

Comparteix