Es crea l’associació Progat l’Ametlla de Mar per la defensa de les colònies de gats

Comparteix

Un grup de voluntàries han creat una nova associació que duu a terme el control dels gats de carrer mitjançant l’esterilització i el control sanitari de les colònies, ubicades a diferents punts del municipi.

Progat l’Ametlla de Mar vol treballar per la defensa del gat de colònia, la seva vida en llibertat i la seva integració en els hàbitats que compartim. De fet, un dels objectius de l’associació és oferir-los esterilització, una correcta alimentació i una possible adopció. Una de les voluntàries de l’entitat, Rosa Rebull, remarca que no es tracta d’una protectora.

Un altre dels objectius és proporcionar-los un lloc per viure i indicar-ne la seva presència, per tal que els ciutadans siguin conscients de les diferents colònies que hi ha al municipi. Una de les integrants de l’entitat, Montse Gonzàlez, explica que també es vol proporcionar cases d’acollida per gats sociabilitzats que puguin ser, en un futur, adoptats.

Les voluntàries han fet una crida a la participació ciutadana per tal de fer front a aquest control de les colònies. Els interessats en formar-hi part, es poden posar en contacte a través del Facebook o Instagram de l’entitat o al correu progatametllademar@gmail.com. Tots els integrants obtenen un carnet que permet també autorització per proporcionar-los aliment.

Comparteix