Mor un home a la platja de Sant Jordi d’Alfama

Comparteix

Un home de 75 anys va morir aquest dissabte a la tarda a la platja de Sant Jordi d’Alfama, després de patir una aturada cardiorespiratòria mentre passejava a la vora de la mar. Els socorristes van atendre en primer lloc l’home, que estava inconscient a la sorra ofegant-se, i van alertar els serveis d’emergències.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar ambulàncies del SUM i el SEM, el vehicle d’intervenció ràpida i un helicòpter medicalitzat, així com dotacions de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. L’avís es va rebre a les 17.11 h. Els sanitaris van intentar reanimar l’home sense èxit. Dissabte onejava la bandera verda a la platja.

Amb aquesta, són deu les persones ofegades a les platges catalanes des de l’inici de la temporada d’estiu. Des de Protecció Civil de la Generalitat han insistit en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, les que estiguin vigilades.

Comparteix