L’escriptor calero Àngel Martí publica la seva segona novel·la: ‘Pells de sorra i escates’

Comparteix

‘Pells de sorra i escates’ és la nova novel·la d’Àngel Martí. L’escriptor calero ha publicat la segona part de ‘Llàgrimes de sal’, la seva primera novel·la, que ara reflecteix el món del tràfic de drogues al Delta als anys vuitanta. Una història fictícia dins un context real, que descriu la situació amb la qual es trobaven moltes famílies pescadores.

Amb aquest llibre, els lectors s’endinsaran en un món de mar, patiments, passió i, fins i tot, màgia. Una segona part que, a diferència de la primera, viatja a indrets com Tenerife o Israel, apropant el relat a altres cultures. El seu autor apunta que ‘Pells de sorra i escates’ és una novel·la més madura, on s’ha atrevit a nombrar La Cala i el seu dialecte.

La novel·la ja es pot comprar a les llibreries locals i aviat estarà disponible també a les plataformes digitals.

Comparteix