Campanya per evitar accidents en piscines d’habitatges turístics

Comparteix

L’Ajuntament està realitzant per segon estiu consecutiu una campanya adreçada als llogaters d’habitatges amb piscina, per evitar que es produeixin accidents greus amb infants. L’objectiu és conscienciar els turistes sobre la importància de vigilar els més petits i procurar que no puguin caure accidentalment a l’aigua.

La campanya consisteix en la difusió de cartells informatius en diferents idiomes, que els agents cívics han repartit entre les immobiliàries locals que lloguen habitatges d’ús turístic amb piscina privada, per recordar la importància d’estar atents, ja que la majoria d’accidents es produeixen per descuits. Jordi Gaseni és l’alcalde:

El cartell també estarà disponible a les xarxes socials i repartirà en paper a l’Oficina de Turisme i als punts d’informació turística del nucli urbà i les urbanitzacions. Al document també s’inclouen els telèfons d’emergències del 112 i del Servei d’Urgències Municipal (977 45 70 00) per tenir-los a l’abast en cas de necessitat.

Comparteix