Restriccions d’accés per alta ocupació a la platja de l’Alguer ahir diumenge

Comparteix

L’Ametlla de Mar va haver de limitar l’accés a la platja de l’Alguer aquest diumenge perquè no se sobrepassés l’aforament. L’alta ocupació va obligar la Policia Local a tancar temporalment els accessos laterals a la platja i només permetre l’accés per l’entrada principal per controlar el nombre d’usuaris.

Aquesta ha estat la primera vegada, en el que portem d’estiu, que s’ha hagut de restringir l’accés a una de les platges d’acord amb les mesures relacionades amb el coronavirus. De fet, això va evitar que s’hagués de tancar totalment la platja. Joan Manel Tello és el regidor de Salut i Seguretat Ciutadana:

La Policia Local i els agents cívics han intensificat els controls d’aforament a les platges durant tot el cap de setmana, donat que és quan estan més concorregudes. Per aquest motiu, demanen que es respectin les distàncies amb els altres banyistes així com la resta d’instruccions per evitar la propagació de la Covid-19.

Comparteix