Promoció d’estiu de 77 euros al cem La Cala

Comparteix

Com cada any, el cem La Cala ha donat a conèixer la promoció pels mesos de juliol, agost i setembre, per un total de 77 euros.

Amb aquesta promoció, els usuaris podran gaudir de totes les instal·lacions esportives. De fet, des de fa un mes, els abonats ja fan ús de la piscina coberta, amb cita prèvia, la sala fitness i totes les activitats dirigides com són, ciclo indoor, tono step, pilats, cross box, entre d’altres. El regidor d’Esports, Jordi Llaó, agraeix sobretot la paciència dels clients i dels treballadors.

A partir d’aquest cap de setmana, tant dissabtes com diumenges, s’ampliarà l’horari de la sala fitness, a una hora més, i serà de 9 a 11 h del matí. A banda també, a partir d’aquest pròxim dilluns, els alumnes de les activitats dirigides podran gaudir dels vestidors i les dutxes.

Els interessats en adherir-se a la promoció d’estiu, poden inscriure’s presencialment al cem La Cala o trucant al telèfon 977 10 38 97.

Comparteix