Es finalitzen gairebé la totalitat dels treballs de reparació danys del temporal Glòria

Comparteix

La regidoria d’Obres i Serveis ha finalitzat gairebé totes les obres dels accessos a totes les platges i cales del municipi, que van quedar malmeses el passat mes de gener pel temporal, així com també baranes, dutxes i altres serveis afectats.

Aquesta setmana, la regidoria d’Obres i Serveis ha estat treballant per ultimar tots els danys ocasionats pel temporal. De fet, ha hagut d’actuar a la majoria de les platges del municipi, destacant la platja de Pixavaques, Alguer, Sant Jordi, de la Llenya, l’Estany Tort, cala Pepo, Calafató, Lo Ribellet, cala Forn i cala Vidre, habilitant els accessos, escales, dutxes, també algunes canonades d’aigua danyades i amb l’aportació de sorra.

Tot i que Costes de l’Estat ha actuat en alguns dels danys com el del passeig Marítim, que també ha quedat finalitzat aquesta setmana, la major part de les actuacions han anat a càrrec de l’Ajuntament. Vicent Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

Ara queden pendent les actuacions de reparació del GR-92 i dels espigons de l’Alguer, que són competència de Costes i que des de l’Ajuntament esperen que es realitzin al més aviat possible.

Comparteix