Els punts d’informació turística de les urbanitzacions s’adapten a la Covid-19

Comparteix

Els punts d’informació turística de Les Tres Cales i Calafat comencen a funcionar des d’aquest divendres. Amb un estiu atípic, marcat pel coronavirus, des de l’Ajuntament aposten per mantenir aquest servei per apropar la informació als visitants, donat que la majoria de turistes s’allotgen a les urbanitzacions.

Tot i estar a l’aire lliure, els taulells s’han equipat amb mampares i dispensadors de gel hidroalcohòlic, seguint els protocols d’higiene i prevenció. La regidora de Turisme, Maite Boquera, considera que és clau disposar d’aquests punts d’informació i subratlla que les reserves d’apartaments i xalets avancen a bon ritme.

Els dos punts d’informació, que estan situats al centre comercial de Les Tres Cales i a l’entrada de la urbanització Calafat respectivament, obriran cada dia de 10 a 13.30 h i 17 a 20 h, menys els dimecres i les tardes dels diumenges. Aquests punts reforcen l’atenció que es realitza a l’Oficina de Turisme i al CIP.

Comparteix