S’obre una borsa de treball per contractar ajudants de la brigada municipal

Comparteix

L’Ajuntament ha obert una convocatòria per crear una borsa de treball d’ajudants de la brigada municipal. L’oferta està adreçada a persones amb experiència dins de l’àmbit de la construcció i jardineria, en feines com paleta, jardiner, fuster, pintor, electricista, lampista o soldador. Les bases ja es poden consultar al tauler d’anuncis.

Un cop es disposi de la borsa, el consistori contractarà mitjançant un pla d’ocupació a quatre operaris durant tres mesos. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat de les persones que s’hagin quedat sense feina per culpa del coronavirus, tal com apunta l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el pròxim divendres, 10 de juliol. Els interessats han de presentar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, acompanyada de fotocòpies de la documentació requerida. A més, hauran d’estar donats d’alta com a demandants d’ocupació a la borsa de treball municipal del Telecentre.

Comparteix