Tres detinguts per robar en una oficina bancària

Comparteix

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves, veïns de l’Ametlla de Mar, Amposta i Mont-roig del Camp, com a presumptes autors d’un robatori amb força aquesta nit a l’oficina de CaixaBank, situada al carrer Sant Joan.

La Policia Local va rebre un avís, cap a les tres de la matinada, que s’havia comès un robatori en aquesta sucursal. En arribar, van comprovar que la porta de l’avinguda Batlle Josep Pijoan havia estat forçada i que a l’interior no hi havia ningú.

Els agents van iniciar una recerca per la zona, localitzant tres homes a l’altura de l’estació de tren amb una actitud sospitosa. La comprovació de les càmeres de vigilància va permetre identificar-los com a presumptes autors dels fets.

Tots ells van quedar detinguts aleshores a l’espera de passar a disposició judicial. D’altra banda, la policia va aconseguir recuperar objectes sostrets de l’oficina bancària, que estaven amagats sota de vehicles estacionats a la via pública.

Comparteix